Etiket Sonuçları: eğlence

Kayseri Gençlik Merkezi Müdürlüğünden gelen ekip okul bahçesinde öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı.  Kostümler, balonlar ile çocuklara eğlendiren ekip çocukların gönlünü feth etti

Haz

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine bugün Sınıf Öğretmenleri Raziye YILMAZ'ın el emeği ile hazırlamış olduğu sınıflarında mezuniyet töreni yapıldı. Öğrencilerine hazırlamış olduğu diplomalarını teslim eden öğretmenimiz öğrencileri ile vedalaşmış oldu.Öğrencilerimize Ortaokul hayatlarında başarılar diliyoruz. Emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ara

Kayseri Bilim Fuarından gelen yetkililer ve eğlence ekibi Özvatan da bugün öğrencilerinize mini bir Bilim Şenliği düzenledi. Şenlikte çocuklar müzikler eşliğinde çizgi film karakterleri ve palyoçalarla dans etti. Çeşitli etkinliklerle oyunlar oynayıp eğlenceli vakit geçirdiler.