Başöğretmeniniz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kayseri Gençlik Merkezi Müdürlüğünden gelen ekip okul bahçesinde öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı.  Kostümler, balonlar ile çocuklara eğlendiren ekip çocukların gönlünü feth etti

10 Kasım Anma Programımız Gençlik Merkezinde Sayın Kaymakamımız Mine Kurt'un katılımı ile programımız başladı. Saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın devamında Ata'mızon ölüm ilanı video gösterisi ve gazete dağıtımı ile duygusal bir giriş yapıldı. 1 ve 2. Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu Ata'ya Saygı gösterisi ile devam etti.  Ardından Atam Atam gösterisi ile öğrenciler devam etti. Okulumuz öğretmenlerinden Fatih KARABURUN'un Bir Resim Yap Çocuğum şiiri ile devam etti. Son olarak 6 ve 7. Sınıf Öğrencilerinin Oratoryo gösterisi ile son buldu.

Ekm

Özvatan da 29 Ekim kutlamaları kapalı spor salonunda tüm halkın okul öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sayın Kaymakamımız Mine Kurt'un salona girişi ile başlayan törende Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra okulumux öğrencilerinin hazırlamış olduğu Feda Türkiyem gösterisi ilgi ile izlendi . Programda şiirler, orotoryo gösterisi 2. Sınıf öğrencilerimizin gösterisi ile program devam etti. Cumhuriyet Tören yürüyüşü ile sonlandırıldı.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN!

Ekm

Özvatan Kaymamımız Sn. Mine Kurt eşliğinde 100.Yılda 100 Fidan projesi kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle fidan dikimi gerçekleştirildi

Ekm

Özvatan Kaymamakmımız Sayın Mine Kurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Alparslan Kömmeci katılımıyla okulumuz öğretmenlerinden Raziye Yılmaz'ın düzenlemiş olduğu "Cumhuriyet Sofrası" kuruldu. Soframızda okulumuz tüm öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla velilelerimizin ikramları sunuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz ile okul bahçesine 100 rakamı yazılarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı uçan balonlar eşliğinde kutlandı.

Eyl

Okulumuz 1. Sınıf öğrencileri ile beraber tüm okul 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına başladı. Okulda ilk günlerinde sınıf Öğretmenleri Raziye Yılmaz'ın süprizleri ile karşılaşan öğrenciler mutlu bir başlangıç yaptı.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldik öğrencilerimize karnelerini Sayın Kaymakamımız Yakup Hacıismailoğlu ve Belediye başkanımız ile İlçe MEM Müdürümüz ve yardımcısı verdi. Sevinçle karnelerini alan öğrencilerimiz yaz tatiline girmiş oldu . Belge alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Haz

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine bugün Sınıf Öğretmenleri Raziye YILMAZ'ın el emeği ile hazırlamış olduğu sınıflarında mezuniyet töreni yapıldı. Öğrencilerine hazırlamış olduğu diplomalarını teslim eden öğretmenimiz öğrencileri ile vedalaşmış oldu.Öğrencilerimize Ortaokul hayatlarında başarılar diliyoruz. Emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Haz

Çevre Koruma Haftası Dolayısıyla, Halk Eğitimle İlkokul 1 ve 2. Sınıf öğrencilerimizle Ortak Yaptığımız Pankart Çalışması.

May

Akıl zeka oyunları kursumuzda Şerife Güller hocamız öğrencileri ile turnuva yaptı.

May

Ahmet Müdürümüz 1.sınıflarımıza konuk oldu, öğrencilerimize hikaye kitapları dağıtarak okuma etkinliğini bizzat yaptırdı, kendisine teşekkür ediyoruz