Ara

Okulumuz Meslek Tanıtım Kulübü olarak öğrencilerimize meslekleri en etkili şekilde öğretmek için mesleklerin sahibinden öğrenmelerini istedik bunun için yeni bir projeye başladık. Bu Nasıl İş? adlı projemizde toplam 22 mesleği öğrencilerimiz birebir meslek sahibi insanlardan, kendi tecrübelerini, anılarından öğrenecekler. Meslek sahipleri okulumuza gelererk öğrencilerimizin sorularını cevaplayacaklar. Ayrıca toplam 11 öğretmenimiz 11 esnafın yerine geçerek öğrencilere iş başında gözlem yaptırarak uygulamalı eğitim vererek meslekleri yerinde tanıtacaklardır.

Mesleklerimizin arasında yufkacıdan, terziye, tezgahtardan , kasaba kadar birçok mesleği öğrencilerimiz yerinde öğrenecek ve izleyeceklerdir.

Esnaflarımızın yerine geçecek olan öğretmenlerimiz;

• Yufkacı - Hale Tanrıkulu
  • Berber - Ufuk Türkben
  • Terzi - Şerife Güller
  • Kasiyer - Büşra Altunkaynak
  • Tezgahtar - Ayşe Bölükbaşı
  • Manav - Raziye Yılmaz
  • Muhtar - Duygu Köse
  • Kasap -  Yener Karamemiş
  • Fırıncı - M. Fatih Karaburun
  • Tuhafiyeci- Bahar Oskay
  • Vakıf Müdürü - Murat Aslaner

Ara

Kayseri Bilim Fuarından gelen yetkililer ve eğlence ekibi Özvatan da bugün öğrencilerinize mini bir Bilim Fuarı düzenledi. Bilim Fuarında çocuklar çeşitli etkinliklerle birbirinden farklı deneyler gerçekleştirdi. Fuar sayesinde eğlenceli vakit geçirdiler.

Ara

Kayseri Bilim Fuarından gelen yetkililer ve eğlence ekibi Özvatan da bugün öğrencilerinize mini bir Bilim Şenliği düzenledi. Şenlikte çocuklar müzikler eşliğinde çizgi film karakterleri ve palyoçalarla dans etti. Çeşitli etkinliklerle oyunlar oynayıp eğlenceli vakit geçirdiler.

Ara

İlkokul öğrencilerimize online olarak ilkyardım eğitimi verildi. Eğitime akıllı tahtalardan aynı anda katılan öğrencilerimiz ilkyardım hakkında bilgilendirici bir eğitim aldı.

2022 Afad afet yılı kapsamında okulumuzda bugün tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile deprem tatbikatı yapıldı. Öncelikle deprem sırasında neler yapılması gerektiği ile ilgili Afad tarafından hazırlanan video izletildi. Ardından öğretmenlerinin deprem ikazından sonra öğrenciler cenin pozisyonunda yerlerini aldılar.

Atatürk'ün 84.yıl ölüm yıldönümü anma programını Özvatan Kaymakamımız ve protokol üyelerinin katılımı ile okulumuz öğretmen ve öğrencileri büyük bir özenle gerçekleştirdi. Anma programında okulumuz öğretmenlerinin konuşması, şiiri, öğrenci gösterileri ve öğretmen korosu ile program gerçekleştirildi. Her 10 kasımda özlemimiz bir kat daha artıyor. Sonsuz saygı ile Atamızı anıyoruz...

Ock

Enerji Tasarrufu  Haftası dolayısıyla 'Emanetimiz Erdem Olsun' e Twinning projesi kapsamında 4/ A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nermin Özülkü başkanlığında enerji polisi olup sınıf sınıf gezerek enerji tasarrufunun önemine dikkat çektiler.

Ock

4/ A Sınıfı öğretmeni Nermin Özülkü ile öğrencileri tarafından yürütülen sıradışı e Twinning projesi ''Se7en '' projesi eğlenceli etkinliklerle devam ediyor. Dünyanın 7 harikasını ve duygularımızı ilgi çekici okul içi ve okul dışı etkinliklerle tanıtmayı amaçlayan projede okulumuz logo çalışmasında 1 . liği yakalamıştır.

Ock

4/ A Sınıfı öğretmeni Nermin Özülkü ile öğrencileri tarafından yürütülen e Twinning projesi ''Emanetimiz Erdem Olsun '' projesi eğlenceli etkinliklerle devam ediyor. Öğrenciler Yavuz Turgul'un erdemlerimiz kavramı üzerine çizgi filmlerini izleyip bir taraftanda eğlenceli etkinliklerle projeyi yaygınlaştırıyorlar.

Ock

Okul Müdürü Murat Aslaner ile 4/ A Sınıfı Öğretmeni Nermin Özülkü tarafından öğrencilerinin katkılarıyla ''Emanetimiz Erdem Olsun '' adlı e Twinning projesi kapsamında Mehmetçik 'e Mektup yazma etkinliği düzenlendi. Öğrenciler İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret edip mektuplarını teslim ettiler . Bizi güleryüzlü  ve bilgilendirici hoş sohbetleriyle ağırlayan ayrıca öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle sevindiren Mehmetçiklerimize teşekkür ederiz. Mektuplarımızla Jandarma Komutanlığı'na  sınıfımız adına yaptıkları pano için de ayrıca minnettarız.